Lägenhet till salu på Costa del Sol - Calahonda i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Calahonda Costa del Sol - Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 85 kvm
  • Pris: 249 000 EUR
  • Område: Spanien

249 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Calahonda

Penthouse med 98 m2 terrass i nedre Calahonda 500 meter från stranden
Vi erbjuder dig nu denna fantastiska takvåning två sovrum och två badrum i området Calahonda Royal med gångavstånd till stranden och bara 8 minuters promenad till ett köpcentrum med barer, restauranger och stormarknader.
När du kommer in i lägenheten genom en hall har du först till höger ett stort kök fullt utrustat och utrustat med en serveringsöppning till vardagsrummet med matplats. Från vardagsrummet kommer du ut till en terrass i söderläge på 23 m2 med fantastisk utsikt över Medelhavet, delvis täckt för att ha skugga och sol och där du kan njuta av härliga stunder med familj och vänner. Från terrassen har du trappa som tar dig till fastighetens verkliga juvel. En takterrass på 75 m2 där du kan koppla av med panoramautsikt över havet och bergen i 360 grader!
Från vardagsrummet har du till höger två stora sovrum med inbyggda garderober. Master bedroom har eget badrum med dusch och det andra badrummet har badkar.
Utanför fastigheten har du en gemensam välskött trädgård och poolområde och det finns gott om parkeringsplatser på gatan. Det är mycket sällan vi kan erbjuda ett penthouse i detta populära område så boka snabbt en visning innan den försvinner!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
249 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder