Övrigt till salu på Costa del Sol - Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Benalmadena Costa del Sol - Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 29 kvm
  • Pris: 70 000 EUR
  • Område: Spanien

70 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Benalmadena

Affärslokal i centrala Benalmádena Pueblo
Vi säljer nu en fin liten affärslokal som ligger i ett av de mest charmiga och vackra områdena i kommunen Benalmádena Pueblo. Den är mycket ljus och helt renoverad bl a med en ny elinstallation och luftkonditionering. Som ägare till denna centrala affärslokal kan du starta vilken typ av verksamhet som helst. Från läget på denna lokal har du goda kommunikationer med resten av staden och det är en god framkomlighet från olika huvudvägar som omger kommunen.
I närheten av lokalen finns det bibliotek, museum, stadshus, polisstation, skolor, dagis och alla typer av butiker inom gångavstånd. Benalmádena Pueblo är en av de vackraste kommunerna på Costa del Sol och den ligger bara 20 kilometer från huvudstaden Malaga och 15 minuters bilresa från den internationella flygplatsen i Malaga.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder