Radhus till salu på Costa del Sol - Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Benalmadena Costa del Sol - Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 233 kvm
  • Pris: 585 000 EUR
  • Område: Spanien

585 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Benalmadena

Ett magnifikt parhus med fem sovrum i Benalmadena
Huset ligger alldeles i närheten Torrequebrada golfbana och är fördelat på tre våningar samt en källarvåning. Det är en total bostadsyta på 215 m2 fördelat på fem sovrum och sex badrum med en tomt på 350 m2.
På bottenvåningen har vi först en gästtoalett, ett fullt utrustat kök i öppen planlösning och ett stort vardagsrum/matsal med utsikt över poolen. En trappa leder ned till trädgården som har en stor grillplats och en härlig pool med en täckt terrass samt stora öppna utrymmen för solning. En trappa upp på första våningen finns två sovrum som har var sitt en-suite badrum. Ett av sovrummen har också en vacker terrass med utsikt över poolen. Det andra sovrummet vetter mot berget och havet och har en stor klädkammare.
På andra våningen finns ett stort sovrum med plats för tre sängplatser, ett badrum samt en stor terrass. I källarvåningen har vi ytterligare två sovrum och två badrum och ett stort allrum samt en tvättstuga. Parkeringsplats för flera bilar varav en plats är under tak. Huset är i mycket gott skick och det finns varm och kall luftkonditionering i hela huset samt solpaneler.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum
Boarea
233 m²
Tomtarea
350 kvm

Ekonomi

Utgångspris
585 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder