Costa del Sol - El Coto Spanien
Spanien

Costa del Sol - El Coto

Till salu

Costa del Sol - El Coto Costa del Sol - El Coto [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 157 kvm
  • Pris: 279 000 EUR
  • Område: Spanien

279 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - El Coto

Nu har vi ditt hörnradhus med 4 sovrum i det eftertraktade området El Coto!
Detta charmiga radhus ligger i ett av de mest kända bostadsområdena Mijas Costa och Fuengirola, kallat El Coto, lugna och trevliga gator och bostadsområden men bara fem minuters bilresa till centrum av Fuengirola stad. Det finns också skolor, stormarknader, apotek etc. i området.
Det är ett stort hörnradhus i söderläge väldigt privat , med mycket med sol och naturligt ljus. När du kommer fram till radhuset så går du upp några trappor och möts av en vacker veranda. Radhuset har också har en privat trädgård och uteplats som omger fastigheten och en grillplats. När du kommer in i huset på bottenvåningen har du en hall och till vänster ett gästbadrum med tvättmaskinen. Vidare ett ljust vardagsrum med öppen spis som leder till en separat matsal ansluten till ett helt renoverat utrustat stort kök. Härifrån har du tillgång till den ursprungliga uteplatsen som har omvandlats till ett förråd som ansluter till ett oberoende sovrum med eget badrum och möjlighet att bygga ett kök. Detta kan enkelt vara en gästlägenhet eftersom den har egen ingång från utomhusträdgården.
På övervåningen fanns ursprungligen 3 sovrum med inbyggda garderober. Ett har omvandlats till ett sovrum med ett separat vardagsrum / kontorsrum och sovrummet har en egen terrass i söderläge med vacker panoramautsikt över staden och havet. Här finns också ett komplett badrum.
Fastigheten är utrustad med solpaneler för varmvatten, en privat numrerad parkeringsplats på gatan och gemensam pool och trädgårdsområden.
Ett härligt familjehus i ett mysigt område men bara 30 minuter till städer som Malaga, Marbella eller den internationella flygplatsen.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
157 m²
Tomtarea
70 kvm

Ekonomi

Utgångspris
279 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.