Radhus till salu på Costa del Sol - Mijas Costa i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas Costa

Till salu

Costa del Sol - Mijas Costa Costa del Sol - Mijas Costa [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 79 kvm
  • Pris: 275 000 EUR
  • Område: Spanien

275 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Mijas Costa

Härligt radhus i La Cala de Mijas som kan bli ditt!
Huset ligger i det charmiga området La Cortijera med bara 3 minuter med bil in till den charmiga kuststaden La Cala de Mijas och bara 200 meter från stranden.
Det mysiga radhuset är byggt i andalusisk stil och är i två plan samt en takterrass. När du kommer in i huset har du först ett stort vardagsrum med öppen spis och ett öppet kök med matplats. Från vardagsrummet har du utgång till en uteplats på ca 20 m2 vackert dekorerad med kakel och härliga växter som har ett automatiskt bevattningssystem.
En trappa finns två stora sovrum med inbyggda garderober samt ett badrum med dusch. Det stora sovrummet har luftkonditionering samt ett litet kontorsområde. Från båda sovrummen kommer du ut till en 10 m2 terrass i söderläge med havsutsikt. Via en trappa kommer du upp till en härlig takterrass på 20 m2 med öppen panoramautsikt över det magnifika Medelhavet och sol hela dagen!
Detta karismatiska radhus säljs helt möblerat och ligger i ett lugnt och välskött område med gemensam parkering, trevliga grönområden och en stor pool. Läget är perfekt och runt hörnet finns flera stormarknader och restauranger. Du når Málagas flygplats på 25 minuter och med 10 minuters bilresa är du i storstaden Fuengirola.
Ett perfekt hem för dig som vill köpa ett fritidshus, pensionera dig i Spanien eller kanske som investering för att hyra ut.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²

Ekonomi

Utgångspris
275 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder