Lägenhet till salu på Costa del Sol - Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas

Till salu

Costa del Sol - Mijas Costa del Sol - Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 106 kvm
  • Pris: 270 000 EUR
  • Område: Spanien

270 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Mijas

Duplex marklägenhet i området Puebla Tranquila
Lägenheten ligger i ett typiskt andalusiskt bostadsområde bara 5 minuter från centrum av Fuengirola mot Mijas Pueblo. Den har tre sovrum och två badrum med härliga terrassområden.
När du kommer in ligger först en stor hall och ett badrum med dusch. Vidare kommer du till det mysiga vardagsrummet med öppen spis, matplats och utgång till en täckt terrass i sydväst läge med öppen utsikt över poolen, trädgården, omgivningarna och till och med havet! Till höger har du ett fullt utrustat som enkelt kan öppnas upp mot vardagsrummet. En trappa tar dig till nedre planet där du har tre stora och soliga sovrum och ett badrum. Alla tre sovrummen har direkt tillgång till en solig 30 m2 uteplats med grill och direkt. Framför lägenheten ligger ett inhägnat område där du kan njuta av en stor saltvattenpool med barnpool som är omgiven av en välskött stor trädgård. Området är mycket välskött och det finns gott om parkeringsplatser på gatan utanför. Alldeles vid infarten till området finns en busshållplats som enkelt tar dig ner till centrum av Fuengirola.
En perfekt bostad för semesterfirande eller som permanentbostad med direkt tillgång till motorvägen där du enkelt kan ta dig till vilken stad som helst på kusten och till Málagas flygplats på 20 minuters bilresa.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
270 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder