Lägenhet till salu på Costa del Sol - Torremolinos i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torremolinos

Till salu

Costa del Sol - Torremolinos Costa del Sol - Torremolinos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 146 kvm
  • Pris: 389 000 EUR
  • Område: Spanien

389 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torremolinos

Magnifik tre sovrum duplex takvåning i Torremolinos med 60 m2 terrass
Detta är en magnifik penthouse lägenhet som ligger i det populära bostadsområdet El Pinillo i den västra delen av Torremolinos.
På bottenvåningen har vi ett vardagsrum med utgång till en terrass som är inglasad och med en härlig utsikt över havet och bergen. Vidare finns på detta våningsplan ett fullt utrustat kök samt master bedroom med eget badrum samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. En trappa upp på övervåningen ligger först ett stort allrumrum som kan användas som ett extra sovrum eller som kontor. Vi har även här ett litet kök med en tvättstuga. Från allrummet/sovrummet finns utgång till en fantastisk terrass i vinkel på över 40 m2 som ligger i ett perfekt sydväst läge och med en underbar utsikt över havet och bergen.
Det är en rymlig och mycket ljus fastighet och den har renoverats för 4 år sedan med material av mycket god kvalitet med trägolv och dubbel fönster som perfekt isolerar temperaturer och eventuellt buller.
El Pinillo är ett lugnt bostadsområde och det finns både pool för vuxna och barn, stora trädgårdsområden, paddeltennisbana och en lekplats. Belägenheten är utmärkt med nära till alla tjänster som du behöver som Carrefour stormarknad, Mercadona, barer, restauranger och tågstationen. Till stranden är det cirka 25 minuters promenad eller 5 minuter med bil.
Till fastigheten hör ett mycket stort garage på 30m2 samt ett förråd.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
146 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
389 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder