Villa till salu på Costa del Sol - Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas

Till salu

Costa del Sol - Mijas Costa del Sol - Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 200 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 635 kvm
  • Område: Spanien

1 200 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Mijas

En fantastisk villa med fem sovrum i Mijas med en underbar havsutsikt
Villan ligger i ett område alldeles i närheten av Mijas Pueblo belägen i en av de vackraste miljöerna på Costa del Sol. Den är byggd i två plan samt en källarvåning och har en total byggnadsyta på 539 m2 med en tomt på 2 388 m2 med en vacker trädgård.
När du kommer in i villan finns först en imponerande stor hall som leder in till ett vardagsrum med matsal på över 50 m2. Här finns också bredvid matplatsen en härlig öppen bar med en separat sittgrupp. Via skjutdörrar kommer du in till en stor separat matsal. Köket är stort och har en köksö och även en matplats. Här finns också ett stort sovrum med eget bad. Från vardagsrummet kommer du ut till terrass med plats för flera matbord för härliga middagar. Vidare kommer du ut till en pool omgiven av ett stort stenbelagt område perfekt med BBQ område och chill out område för solning och avkoppling.
På första våningen finns fyra mycket stora sovrum som alla har sitt eget badrum och det stora sovrummet har också en jucuzzi. Utanför sovrummen har vi en härlig terrass med en magnifik utsikt över omgivningarna och havet.
I källarvåningen finns ett garage med plats för sex bilar samt ytterligare tio platser utomhus och gott om förrådsutrymmen. Från garaget finns också en hiss som går upp till bottenvåningen.
Läget för villan är helt fantastiskt med den mest spektakulära panoramautsikten över Medelhavet och Mijas bergen. Här bor du mitt i naturen men samtidigt nära Fuengirola och det är bara fem minuter från turiststaden Mijas, med alla dess faciliteter. Málagas flygplats ligger bara 30 minuter bort.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
635 m²
Tomtarea
2 388 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 200 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder