Villa till salu på Costa del Sol - Torremuelle i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torremuelle

Till salu

Costa del Sol - Torremuelle Costa del Sol - Torremuelle [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 590 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 620 kvm
  • Område: Spanien

2 590 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torremuelle

Lyxig stor villa med fem sovrum nära stranden i Torremuelle!
En exceptionell villa 50 meter från Medelhavet med underbar utsikt och byggd enligt högsta standard och med modern design. Villan är byggd 2020 på en tomt på 1 700 m2 och har tre våningsplan med en total byggnadsyta på 620 m2.
På första våningsplanet finns två sovrum och två badrum. På våning två ligger entrén och här finns tre mycket stora sovrum som alla har sitt eget badrum. Vidare finns här ett öppet kök som leder in till ett stort vardagsrum i öppen planlösning med skjutfönster från golv till tak som släpper in naturligt ljus. Från vardagsrummet kommer du ut till de eleganta och inbjudande uteområdena med grillplats och ett härligt poolområde. Slutligen på tredje våningen ligger ett stort garage och en parkeringsterrass med plats för åtta bilar
Distributionen genom villan sker via en bred trappa som tar oss till de olika våningsplanen och det finns även en hiss till samtliga våningar. Hela huset har luftkonditionering av märket LG Aerothermia
Ett fantastiskt läge med närhet till alla bekvämligheter som du behöver. Det tar fem minuter med bil till både Benalmádena och Fuengirola och på bara 20 minuter är du på Malagas internationella flygplats.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
620 m²
Tomtarea
1 700 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 590 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-25
Energiklass
D

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder