Villa till salu på Costa del Sol - Benahavis i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Benahavis

Till salu

Costa del Sol - Benahavis Costa del Sol - Benahavis [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 850 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 310 kvm
  • Område: Spanien

1 850 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Benahavis

Magnifik villa belägen i Nueva Atalaya i Benahavis
En toppenfin 4 sovrums villa alldeles vid den populära 18 håls golfbanan Altalaya Golf. Den är belägen på en lugn och trivsam gata och med en imponerande utsikt över golfbanan, bergen och havet.
Villan är byggd i tre våningsplan och har en total bostadsyta på 263 m2 byggd på en tomt på 667 m2. På bottenvåningen ligger en rymlig entréhall, en gästtoalett, ett stort kök med komplett inredning samt ett stort och härligt vardagsrum som har en vacker öppen spis samt en matplats med stora fönster och vacker utsikt. Från vardagsrummet kommer du ut till en stor terrass med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Utanför terrassen ligger trädgården som har konstgräs för enkelt underhåll.
På andra våningen finns tre sovrum och tre badrum samt en terrass med fantastisk utsikt samt ytterligare ett rum som är inrett som ett stort gym.
I källarvåningen finns ett kontor med badrum, tvättstuga och ett stort utrymme som kan utnyttjas som förråd eller hobbyrum. Tomten har även en uppvärmd saltvattenspool, välinredda terrasser samt en grillplats. Vidare finns parkeringsplats för två bilar.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
310 m²
Tomtarea
667 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 850 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-25
Energiklass
E

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder