Villa till salu på Costa del Sol - Campo Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Campo Mijas

Till salu

Costa del Sol - Campo Mijas Costa del Sol - Campo Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 429 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 98 kvm
  • Område: Spanien

429 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Campo Mijas

Lantgård i La Atalaya strax utanför Fuengirola

Den perfekta fastigheten för dig som vill bo lite utanför tätorten för att få lugn och ro i en helt naturlig och avkopplande miljö. Lantgården är perfekt belägen mellan Mijas och Fuengirola, bara 9 minuter till centrum av Fuengirola och mindre än 20 minuter till flygplatsen i Malaga. Bostadshuset ligger på en tomt på hela 5000 m2 och är omgiven av fruktträd och helt inhägnad. Det finns flera stora förråd och man kommer smidigt in till fastigheten alldeles vid ingången till området La Atalaya. Huvudbyggnaden är på 98 m2 och består av tre sovrum, ett badrum samt ett stort vardagsrum med matsal och en stor härlig öppen spis. Utanför huset finns flera uteplatser som är helt täckta och med markiser. Vid den bakre uteplatsen finns grill, handfat, arbetsbänk och tvättstuga.
Den har också en stor pool och ett vattenfall som är upplyst på natten samt en vingård integrerad i naturstenmuren. Hela utomhusområdet har sol hela dagen och fantastisk utsikt mot till det nedre området där det finns en härlig växtlighet som tallar, mängder av fruktträd och olivträd. Fastigheten har en egen vattencistern som försörjer vattenbehovet året runt. På tomten finns också stora utrymmen för parkeringsplatser.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
5 000 kvm

Ekonomi

Utgångspris
429 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder