Costa del Sol - Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 91 kvm
  • Pris: 195 000 EUR
  • Område: Spanien

195 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Marklägenhet på Avenida Ramon y Cajal mitt i Fuengirola
Med 200 meter till stranden i Fuengirola ligger den här lägenheten med 3 sovrum och 2 badrum. Den är i mycket gott skick och en fantastisk investeringsmöjlighet. Alla sovrum har inbyggda garderober och mastersovrummet har också eget badrum samt och utgång till terrassen. Köket är fullt utrustat och mycket ljust med två fönster varav ett av dem har utsikt över den gemensamma trädgården där det också finns en gemensam pool. Lägenheten ligger på bottenvåningen utan trappor varken i portgången eller i själva bostaden. Vardagsrummet är mycket rymligt med stora fönster mot uteplatsen som är 40 m2. Här kan du njuta av middagar på sommaren med familj och vänner och det finns tillräckligt med utrymme även för solstolar eller soffor. Från uteplatsen finns en egen dörr som leder ut till poolen och trädgården. Belägenheten är perfekt i centrala Fuengirola alldeles bredvid postkontoret, Mercadona, bensinstationen samt en stor mängd barer och restauranger, och, framför allt, stranden och Medelhavet ligger bara några minuter borta.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²

Ekonomi

Utgångspris
195 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.