Villa till salu på Costa del Sol - El Faro i Spanien
Spanien

Costa del Sol - El Faro

Till salu

Costa del Sol - El Faro Costa del Sol - El Faro [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 750 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 675 kvm
  • Område: Spanien

1 750 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - El Faro

Ett exklusivt villaprojekt med sex sovrum och bara 200 meter från El Faros strand!
Denna nybyggda lyxvilla ligger i urbaniseringen El Faro i kommunen Mijas Costa med bara några minuters promenad till stranden. Villan är byggd i tre plan och för att underlätta kommunikationen i huset finns också en hiss installerad mellan våningsplanen.
När du kommer in på bottenvåningen kommer du först till ett stort vardagsrum med matsal. Härifrån har du utgång till en magnifik terrass samt till trädgården med grillplats och en stor privat pool. På detta våningsplan finns det ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga, en gästtoalett samt två sovrum som båda har sitt eget badrum. En trappa upp på första våningen ligger ytterligare två stora sovrum också med egna badrum samt ett kontor och ytterligare ett badrum. På denna våning kan du njuta av en terrass på mer än 100 m2 med spektakulär utsikt över havet och bergen. I källarvåningen som är på 250 m2 finns parkeringsplats för flera fordon, maskinrum, biorum, vinkällare, ett kök och ytterligare ett sovrum med eget badrum.
Färdigställandet beräknas till första kvartalet 2023 och du har även möjlighet till ändringar i projektet efter överenskommelse med arkitekten. Ett verkligt unikt tillfälle att köpa ditt drömhus på en av de bästa platserna på Costa del Sol. Dessutom är det bara 30 minuters bilresa till Malaga flygplats och några minuters bilresa till olika kommersiella centra.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
675 m²
Tomtarea
1 114 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 750 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder