Costa del Sol - Nyproduktion i La Cala Resort Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nyproduktion i La Cala Resort

Till salu

Costa del Sol - Nyproduktion i La Cala Resort Costa del Sol - Nyproduktion i La Cala Resort [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 82 kvm
  • Pris: 305 000 EUR
  • Område: Spanien

305 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Nyproduktion i La Cala Resort

Nyproduktion i La Cala Resort med priser från €305,000.

Boutiqueutveckling med endast 9 lägenheter och 1 takvåning över hela översta våningen. Alla lägenheterna är med 2 sovrum med en bostadsyta på 82 m2.
Detta lilla lägenhetsprojekt inom La Cala resort ligger i ett fantastiskt läge med utsikt över ett av Europas största och bästa golfprojekt och det vackra landskapet i en härlig miljö.
Den charmiga staden La Cala de Mijas med dess underbara stränder ligger bara sju minuter bort, precis mellan Fuengirola och Marbella. Malagas internationella flygplats ligger bara 30 minuters bilresa bort.

Byggherren har skapat ett nytt bostadskoncept som är baserat på att maximera utrymmet genom att skapa ett rymligt vardagsrum som vetter ut mot terrassen och där köket är integrerat i vardagsrummet för att uppnå maximalt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Alla lägenheterna är byggda enligt de nya europeiska konstruktions standarden enligt energieffektivitetsklass B, som ger maximal ljudisolering och isolering mellan enheter, värmeisolering och användning av solpaneler för varmvatten.

Lägenheterna sticker ut för sin moderna stil och högkvalitativa konstruktion, utrustade med det senaste inom material och faciliteter som 60 x 60 keramiska golv av SALONI, kök integrerat i vardagsrummet med vitvaror, badrum med högkvalitativ sanitetsutrustning, LED-belysningssystem, varm/kall luftkonditionering och solpaneler med det bästa inom värme- och akustisk isolering. ENERGICERTIFIKAT B
Varje ny fastighetsägare kommer att få ett "Privilege Card" för att ha rätt att använda fritids- och sportfaciliteterna på La Cala Resort till specialpriser. Ett show-house är tillgänglig för besök sju dagar i veckan. Du är välkommen att ringa eller maila för att boka tid.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
305 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.