Villa till salu på Costa del Sol - Fantastisk villa med en separat gästlägenhet. i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fantastisk villa med en separat gästlägenhet.

Till salu

Costa del Sol - Fantastisk villa med en separat gästlägenhet. Costa del Sol - Fantastisk villa med en separat gästlägenhet. [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 860 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 211 kvm
  • Område: Spanien

860 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fantastisk villa med en separat gästlägenhet.

Fantastisk villa på två plan med pool, tomt och garage samt gästlägenhet.

Villan ligger i Urbanizacion Alqueria nedanför Mijas Pueblo och har hänförande utsikt över Mijas och Fuengirola. I bostadsområdet finns det ca 80 hus där föreningen har hand om underhåll av vägar och gemensamma ytor samt säkerhet av området.
Tomten är på 3510 m2 och sträcker sig på olika nivåer ner i dalen. Tomten där huset är byggt är ca 150m2. Byggytan i huset är 211 m2 där boaren är på 181 m2. Saltvattenspool på 34m2. Tomten är en en oas av flera härliga platser att njuta av det behagliga medelhavsvädret. Utekök med matplats. Jacuzzi med utsikt över havet. Solstolar och flera sittgrupper runt poolen med plats att umgås. Härlig växter och planter runt om huset som förskönar platsen ännu mer.

På entreplan finns matsal, vardagsrum, öppet kök med tvättstuga samt två sovrum, två badrum och en toalett. Från vardagsrummet går man ut till en inglasad terrass som används både som matsal och som tv-hörna med inbyggd projektor. En trapppa upp hittar vi master bedroom med walk in closet och stort badrum med både dusch och badkar. Bakom huset finns garage med plats för två bilar. Här har vi också en gästlägenhet med sovrum och badrum.
Ny solpanel håller på att installeras med en varmvattenberedare på 300 l. Septisk tank, planer om att föreningen ska sätta in nya kommunala avlopp. I huset finns fiber och A/C. På nedervåningen finns öppen spis som både vetter mot vardagsrum och matsal.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
211 m²
Tomtarea
3 410 kvm

Ekonomi

Utgångspris
860 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder