Lägenhet till salu på Costa del Sol - Estepona i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

Costa del Sol - Estepona Costa del Sol - Estepona [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 72 kvm
  • Pris: 206 000 EUR
  • Område: Spanien

206 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

Nytt projekt i Estepona med priser från €206,000 till €309,000

Beläget i västra Estepona, bara 700 meter från stranden ligger detta inhägnade bostadsprojekt med endast 66 lägenheter med två eller tre sovrum, som är byggda i block med tre våningar. Lägenheterna är harmoniskt fördelade runt de gemensamma utrymmena som består av vackra trädgårdar och en stor pool.
De har alla stora terrasser på mellan 25 till 165 m2 som alla erbjuder en mycket trevlig fri utsikt över den gemensamma trädgården, bergen och havet. Lägenheterna på bottenvåningen består av en terrass och en trädgård. Enheter på första våningen har vackra terrasser från 25 till 35 m2. Takvåningar erbjuder en trevlig terrass framför vardagsrummet och solarium på taket. Inuti är enheterna moderna och skickligt utformade för att dra nytta av utrymmet och maximera ljusstyrkan i rummen. Köken är ljusa med en öppen planlösning, mycket bekväma tvättstugor och tillräckligt med förvaringsutrymme och inbyggda skåp. Varje enhet säljs med parkeringsplats och förråd, inkluderat i försäljningspriset.
Projektet ligger mindre än tio minuter från städer som Manilva och Estepona och bara 20 minuter från Puerto Banus och Marbella.
.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
206 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder