Villa till salu på Costa del Sol - La Cala Hills i Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - La Cala Hills i Mijas

Till salu

Costa del Sol - La Cala Hills i Mijas Costa del Sol - La Cala Hills i Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 670 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 216 kvm
  • Område: Spanien

670 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - La Cala Hills i Mijas

ROYAL GOLF VILLAS, är en ny utveckling belägen i den berömda Mijas golfdalen, i urbaniseringen av La Cala Hills, Mijas. Nya moderna och energieffektiva villor med 4 sovrum, privat pool och med ett fantastiskt läge.
Bara 5 minuter från stranden och mellan två stora golfbanor: Santana Golf och Mijas Golf och också nära La Cala Golf. Bostadsområdet inkluderar ett sportcenter, paddeltennis, tennis (Raquetas de Mijas), International College. St. Anthony's College, spa-klubb, stormarknad och flera restauranger. Royal Golf Villas ligger bara 35 minuter med bil från Málagas internationella flygplats. 30 minuters bilresa till Marbella och bara 7 minuter till Fuengirola.
Royal Golf Villas, 6 villor med 4 sovrum, designade av den prisbelönta studion SMP Arquitectos.com, Salvador Moreno Peralta, ligger i en privilegierad miljö. Det kombinerar fördelarna med att bo i en lugn och naturlig enklav där dess förhöjda läge gör att du kan njuta av enastående utsikt. Royal Golf Villas är byggd med högsta kvalitet, finish. Den är utformad för att maximera det naturliga ljuset, samtidigt som integriteten i varje rum bevaras.
Det inkluderar 4 sovrum, 3 möblerade badrum, vardagsrum, kök, privat trädgård, privat pool och bibliotek. Rummen är stora och ljusa, har fönster från golv till tak och två parkeringsplatser.
Priser från 595 000 € till 615 000 €.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
216 m²
Tomtarea
505 kvm

Ekonomi

Utgångspris
670 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder