Costa del Sol - Nyproduktion i Mijas Costa Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nyproduktion i Mijas Costa

Till salu

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 101 kvm
  • Pris: 509 000 EUR
  • Område: Spanien

509 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sven F. Källström

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

Välkommen till Costa del Sol - Nyproduktion i Mijas Costa

One Residences är en enastående nyproduktion av endast 77 lyxiga lägenheter fördelat på en 17.000 kvm stor tomt med tropiska trädgårdar. Det finns 2, 3 eller 4 sovrums lägenheter med bostadytor mellan 107 m² - 170 m² och terrasser mellan 23 m² - 179 m². Genom att blanda modern arkitektonisk stil, nyskapande interiörlayouter, överflödiga valmöjligheter och direkta förbindelser med naturen finns det ingen bättre plats att kalla hem. De gemensamma områdena inkluderar grönområden, pooler och privat parkering för alla boende. Luftiga, öppna planlösningar välkomnar naturligt solljus och modernt boende. Utrymmen som erbjuder kontinuitet mellan interiören och utsidan, för att uppnå maximal fördel av Medelhavslivet. Material och ytbehandlingar som ger elegans i överflöd och extrem bekvämlighet tack vare smart, genomtänkt skandinavisk design. Inredningen är fylld med detaljer av högsta kvalitet. Kök och badrum har gjorts av Gunni och Trentino. Klimatstyrning hanterad med Aerothermia, golvvärme som standard och installationer för Smart Hem-funktioner och Bang & Olufsen ljud och bild.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sven F. Källström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
101 m²

Ekonomi

Utgångspris
509 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.