Lägenhet till salu på Costa del Sol - Nybyggd marklägenhet i Lomas del Higueron i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nybyggd marklägenhet i Lomas del Higueron

Till salu

Costa del Sol - Nybyggd marklägenhet i Lomas del Higueron Costa del Sol - Nybyggd marklägenhet i Lomas del Higueron [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 102 kvm
  • Pris: 420 000 EUR
  • Område: Spanien

420 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Nybyggd marklägenhet i Lomas del Higueron

Las Lomas del Higueron 3 – marklägenhet i en nyproduktion utanför Fuengirola

Las Lomas del Higueron ligger med ett perfekt läge alldeles vid gränsen mellan Fuengirola och Benalmadena. Totalt kommer det här att byggas 180 lägenheter i olika block som består av 10 respektive 20 enheter med 2 och 3 sovrum som alla har 2 badrum. Lägenheterna på bottenvåningen har alla privata trädgårdar och takvåningarna är duplex med takterrass. Alla lägenheterna har en ljus och öppen planlösning med stora glaspartier ut mot terrasserna. Till alla lägenheterna hör 2 parkeringsplatser i källarplanet. Las Lomas del Higuerón har stora grönområden, där du kan njuta av din fritid med en mängd olika aktiviteter. I varje fas kommer du att kunna njuta av härliga simbassänger och stora trädgårdar samt ett välutrustat gym och conciergetjänster.

Ett priviligierat läge

Las Lomas del Higuerón ligger med ett strategiskt läge i hjärtat av Costa del Sol. Ett blomstrande område av erkänt högt värde, där exklusivitet och medelhavslivsstil på ett mästerligt sätt blandas till ett unikt boendekoncept. Du har närhet till Malagas flygplats, stadskärnan i Fuengirola och Benalmadena samt den härliga sandstranden i Carvajal. I området Reserva del Higueron finns också ett köpcentrum med ett apotek, snabbköp och restauranger samt många andra butiker.

Conciergetjänster av högsta klass

Tänk om du inte behövde ta itu med alla de där små vardagliga sakerna som tar din tid? På Las Lomas del Higuerón erbjuder vi dig allt du behöver för ditt välbefinnande. Det är därför vi ställer till ditt förfogande "Cocierge Service by Top Management". Den personliga conciergetjänsten som ger dig tillgång till ett stort antal tjänster och proffs som kommer att ta hand om alla dina behov, från förvaltning och underhåll av ditt hem, till bokningen på din favoritrestaurang. Allt för att göra ditt liv mycket enklare och bekvämare.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
420 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder