Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

Costa del Sol - Estepona Costa del Sol - Estepona [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 77 kvm
  • Pris: 203 000 EUR
  • Område: Spanien

203 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

Välkommen till Sunset Golf lägenheter och radhus, ett nytt komplexi medelhavsstil med en fantastisk naturlig miljö alldeles vid golfbanan, redo att flytta in i. 1, 2 eller 3 sovrum med bostadsytor mellan 77 m² - 122 m² och terrasser mellan 19 m² - 82 m². Beläget i det eftertraktade området La Resina Golf, Estepona, ett eftertraktat läge med framför allt lyxvillor med fantastisk havsutsikt, bara 1,3 km till stranden. Den livliga staden Estepona ligger bara 5 minuter bort, liksom internationellt kända Marbella och Puerto Banus, med sin kosmopolitiska atmosfär. En rad internationella golfbanor och lokala bekvämligheter ligger på en 4 minuters bilresa, liksom shoppingområden och fina restauranger. Komplexet har ett privilegierat läge på toppen av en kulle, med orientation syd eller sydväst, för att njuta av det privilegierade spanska vädret och den fantastiska havs- och golfvyn från nästan varje lägenhet. Det imponerande komplexet har en stor gemensam pool, med omklädningsrum, frodiga tropiska trädgårdar som korsas av charmiga vägar och 24 timmars säkerhet inklusive videoövervakning. Inuti lägenheterna finns fullt utrustade kök med Siemens & Bosch apparater, inbyggda garderober, luftkonditionering, en-suite badrum, dubbelglas, förstärkt säkerhetsdörr, klinkergolv, entrételefon, kassaskåp i sovrummet och stora terrasser. Dessutom så har takvåningar och radhus jacuzzi på terrasserna, för att slappna av medan du njuter av den fantastiska havsutsikten! Förrådsrum och säker underjordisk parkeringsplats ingår i köpet av varje lägenhet. Sunset Golf, den perfekta kombinationen av cirka 300 dagar om året med soligt väder, fantastisk havsutsikt och vackra golfomgivning!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
77 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
203 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.