Lägenhet till salu på Costa del Sol - Nybyggda lägenheter i Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nybyggda lägenheter i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Nybyggda lägenheter i Benalmadena Costa del Sol - Nybyggda lägenheter i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 111 kvm
  • Pris: 469 000 EUR
  • Område: Spanien

469 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Nybyggda lägenheter i Benalmadena

Stupa Hills är ett Nytt Projekt med lägenheter på 2 och 3 sovrum och takvåningar med fantastisk utsikt över Medelhavet! 2 - 4 sovrum finns tillgängliga med bostadsytor mellan 91 m² - 193 m² och terrasser upp till 66 m². Stupa Hills försöker tillfredsställa alla de behov en person behöver för att uppnå sin sanna lycka. Därför har vi hittat en idealisk plats för att skapa ditt hem i framtiden, där du kommer att ha alla dina behov täckta och ett idealiskt läge för enkel tillgång till alla platser av dyrkan och kunskapsintag.

Vi presenterar ett nytt projekt som föddes för att skapa något nytt, något annat, ett bostadsområde där det viktigaste är att erbjuda den frid och livskvalitet som man förtjänar. En plats som skiljer sig från det vanliga, vacker och drömlik, utvalt som en plats för andlig reträtt där du hittar ditt tempel, både mentalt och fysiskt. I Stupa Hills finner du anledningarna till att starta ett nytt och fredligare liv; byggnader som ligger i ett privilegierat område med den bästa utsikten över Benalmádenabukten på kullen där den majestätiska buddhistiska Stupan ligger. Det finns inget bättre sätt att starta dina dagar än med vackra soluppgångar över havet på en helig plats, av stort naturligt värde och med en överväldigande frid. Benalmádenas Stupa är ett komplex med stor andlig energi som ger den stillhet du behöver.

Stora utrymmen med stor harmoni och lugn utgör fokus i Stupa Hills, där dess stora gröna områden fungerar som ett utmärkt centralt hjärta, och som omgärdas av avkopplande promenadvägar som förbinder alla hus. Stupa Hills är en idyllisk bostad, ett bostadsområde där du får de bästa bekvämligheterna som finns med en solid konstruktion och högkvalitativ finish. Om du behöver mer information, tveka inte att kontakta vårt team för vad du än behöver

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
111 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
469 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder