Lägenhet till salu på Costa del Sol - Nybyggnation i La Cala de Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nybyggnation i La Cala de Mijas

Till salu

Costa del Sol - Nybyggnation i La Cala de Mijas Costa del Sol - Nybyggnation i La Cala de Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 172 kvm
  • Pris: 920 500 EUR
  • Område: Spanien

920 500 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Nybyggnation i La Cala de Mijas

Célere Cala Serena är nya lägenheter från endast 292.600 euro.
Med cirka 500 meter in till byn och stranden så är Celere Cala Serena ett unikt komplex av lägenheter och takvåningar med två, tre resp. fyra sovrum som alla har stora terrasser mellan
25 m² - 246 m². Bostadsområdet består av 93 lägenheter som alla dessutom har en parkeringsplats och förråd i källarvåningen. Många av dessa lägenheter kommer också att ha havsutsikt I det gemensamma området kommer också att finnas stora trädgårdar, social lounge, gym, spa, pool och utrymmen för olika evenemang och grillning. Samtliga lägenheter ligger i sydvästläge och har sol hela dagen och på terrassen njuter du av solnedgången.
La Cala de Mijas har under de senaste åren utvecklats till ett av de mest populära bostadsområdena utmed hela Costa del Sol. Anledningarna är många. Det är lätt att förälska sig i denna charmiga småstad med cirka 6.000 bofasta. Det är en före detta fiskeby som har kvar sin charm med lågbebyggelse, små charmiga blomsterbesmyckade gator utan biltrafik och en av de bästa stränderna utmed hela kusten. En av de ganska få städer utmed Costa del Sol som har fått EU:s blå flagga vilket innebär att allt är perfekt vad gäller service och renhållning utmed stranden. Det är stor aktivitet på byggnadsfronten här och merparten av denna nyproduktion ligger på bekvämt avstånd från staden och stranden. Sen finns det några projekt som har ett bättre läge än andra. Detta är ett av dom!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
5 rum
Boarea
172 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
920 500 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder