Lägenhet till salu på Costa del Sol - Penthouse i Area by the beach i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Penthouse i Area by the beach

Till salu

Costa del Sol - Penthouse i Area by the beach Costa del Sol - Penthouse i Area by the beach [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 95 kvm
  • Pris: 1 150 000 EUR
  • Område: Spanien

1 150 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Penthouse i Area by the beach

ARIA är ett exklusivt bostadsprojekt med fantastiskt läge alldeles vid Hotell ITV i utkanten av Fuengirola. 39 nybyggda lyxlägenheter och takvåningar med 3 sovrum. Bostadsyta mellan 93 m² - 97 m² och stora terrasser mellan 22 m² - 177 m². Fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och bara 100 meter från stranden. Med en gångbro över kustvägen A-7 så är det promenadavstånd in till Fuengirola och den vackra strandpromenaden som sträcker sig 7 km utmed Medelhavet. Lägenheterna i ARIA är byggda i ett privat inhägnat område med toppmoderna bekvämligheter, tropiska trädgårdar och stor gemensam pool. Färdigställda efter de högsta specifikationerna, inklusive fullt utrustade kök och Porcelanosa badrum, klimatkontroll, videoporttelefon och massivt träsnickeri. I källarvåningen finns garage och förråd för varje enskild lägenhet. Ett unikt projekt som inte har sitt motstycke i hela Fuengirola området.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 150 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder