Lägenhet till salu på Costa del Sol - Nytt i centrala Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nytt i centrala Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Nytt i centrala Fuengirola Costa del Sol - Nytt i centrala Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 71 kvm
  • Pris: 408 000 EUR
  • Område: Spanien

408 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Nytt i centrala Fuengirola

Vi lanserar nu Jade Tower som är ett lyxigt lägenhetskomplex i centrum av Fuengirola
Välkommen till ett fantastiskt nytt projekt som ligger i västra delen av staden med bara 100 meter till den härliga sandstranden. Det är ett exklusivt komplex som totalt innehåller 116 lägenheter och takvåningar som alla har garage och förråd. Belägenheten är utmärkt läge med alla bekvämligheter inom bekvämt räckhåll som barer, restauranger, butiker och ett stort köpcentrum. Dessutom erbjuder Jade Tower härliga gemensamma aktiviteter som SPA, bastu, turkiskt bad, Jacuzzi uppvärmd inomhus pool och ett välutrustat gym. Här finns också härliga utomhus områden med en stor saltvattens pool i trädgården och stora terrasser för att njuta av det goda livet i Spanien. Fuengirola är ett av de mest populära områdena för skandinaver. Av flera anledningar som närheten till Malaga stad och den internationella flygplatsen ligger bara 20 minuter bort. Om du bor i Fuengirola behöver du inte ha bil eftersom det går tåg från Malaga till Fuengirola varje timma.

Modern design och arkitektur
Jade Tower erbjuder ett urval av moderna och smart designade lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum, vackert integrerade i omgivningen. Lägenheterna är speciella med sina stora och öppna ytor och drar full nytta av det naturliga ljuset. Stora terrasser för att till fullo njuta av medelhavsklimatet och livsstilen. Man använder material av högsta kvalitet som är noggrant utvalda. Rena linjer, lackade kök och vitvaror av högsta kvalitet. Detta är ett extraordinärt bostadskomplex med modern arkitektur och hållbart byggande.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
71 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
408 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder