Costa del Sol - Semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden Spanien
Spanien

Costa del Sol - Semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden

Till salu

Costa del Sol - Semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden Costa del Sol - Semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 64 kvm
  • Pris: 234 700 EUR
  • Område: Spanien

234 700 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden

Toppenfin semesterlägenhet i Calahonda 100 meter från stranden!
En lägenhet med ett sovrum och ett badrum som ligger i det berömda komplexet Doña Lola Resort vid strandkanten i Calahonda. När du kommer in i lägenheten har du först en hall som leder in till vardagsrummet där du har en utgång till terrassen i söderläge med utsikt över havet. I vardagsrummet finns en matplats samt en stor öppen spis. I ena ändan av vardagsrummet finns ett fullt utrustat kök och sovrummet är stort och har ett eget badrum. Fastigheten säljs helt möblerad så här kan du bara flytta in och njuta av det goda livet i Spanien.
I Doña Lola Resort finns vackra tropiska trädgårdar och uppvärmda pooler för både vuxna och barn. I mitten av poolområdet ligger också en härlig strandrestaurang. Området har 24 timmars bevakning och har gemensam gatuparkering. Utöver alla dessa faciliteter erbjuder komplexet dig mot en liten extra kostnad ett hälsocenter och spa, gym, uppvärmd inomhuspool, bastu, jacuzzi och tennisbanor.
Läget är perfekt och det är mindre än 5 minuters promenad till köpcentret El Zoco, 30 minuters bilresa till Malagas flygplats och 15 minuter till Marbella. Missa inte denna perfekta semesterbostad som också är en bra investering med stor uthyrningspotential.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
234 700 EUR

DRIFT

Energideklaration
Utförd
Energiklass
D

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.