Villa till salu på Costa del Sol - Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov

Till salu

Costa del Sol - Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov Costa del Sol - Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 450 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 515 kvm
  • Område: Spanien

450 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov

Stor villa i Fuengirola med renoveringsbehov 400 meter från stranden.
Denna fastighet ligger i den nedre delen av Torreblanca och har ingång via två gator. Den består av en stor villa på över 500 m2 fördelat på tre våningar och uppdelat i tre hus på en tomt på 1 000 m2. Villan har totalt fem sovrum och fem badrum samt fyra stora garage som alla har separat badrum.
Det finns också flera terrasser, uteplatser och trädgårdar. Det finns för närvarande ingen pool men gott om plats för att bygga en pool. Detta är en möjlighet att bygga om fastigheten till en eller två fristående fastigheter. Den ligger i ett lugnt område med tillgång till all service i området och bara fem minuters promenad till stranden. Ett unikt objekt med stor potential att bli ett fantastiskt hem efter din egen smak. Boka en visning och lägg ditt bud!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
515 m²
Tomtarea
1 046 kvm

Ekonomi

Utgångspris
450 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder