Radhus till salu på Costa del Sol - Radhus i området Pueblo Lopez i Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus i området Pueblo Lopez i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Radhus i området Pueblo Lopez i Fuengirola Costa del Sol - Radhus i området Pueblo Lopez i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 87 kvm
  • Pris: 395 000 EUR
  • Område: Spanien

395 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Radhus i området Pueblo Lopez i Fuengirola

Totalrenoverat radhus i det populära området Pueblo Lopez

Radhuset är byggt i två plan och är helt renoverat i skandinavisk stil. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum integrerad med ett härligt öppet och fullt utrustat kök. Vidare finns här ett badrum, ett förråd och utgång genom stora glasdörrar till en härlig uteplats på 29 m2 med grillplats och tvättstuga. En trappa upp ligger de två sovrummen samt ett badrum. Pueblo Lopez ligger mitt i centrala Fuengirola med närhet till allt du behöver av service som barer, restauranger, affärer, taxi- och busstationen. Dessutom är det bara 5 minuter promenad till småbåtshamnen och den underbara stranden och Medelhavet. Söker du en bostad i ett lugnt och avstressande område kan du inte hitta en bättre plats. Kontakta oss omgående så berättar vi mer om detta härliga radhus mitt i Fuengirola.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²

Ekonomi

Utgångspris
395 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder