Radhus till salu på Costa del Sol - Charmigt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Charmigt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Charmigt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola Costa del Sol - Charmigt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 91 kvm
  • Pris: 425 000 EUR
  • Område: Spanien

425 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Charmigt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola

Fantastiskt charmigt radhus till salu i Pueblo Lopez mitt i Fuengirola.
Äntligen har vi nu igen fått in ett radhus i ett av de mest populära områdena i Fuengirola. Det är byggt i två plan med en totalt bostadsyta på 77 m2. På bottenvåningen har du först en rymlig entré och ett badrum. Vidare kommer du in i ett stort och ljust vardagsrum med en öppen spis samt ett fullt utrustat kök. Från vardagsrummet kommer du ut till en underbar patio/terrass på 25 m2 som är helt insynsskyddad. Här kan du njuta av solen på dagen och grilla med familjen och vänner på kvällen. Från terrassen har du ingång till ett mindre rum som kan användas som kontor eller gästrum samt ett förrådsrum. En trappa upp finns två ljusa sovrum och ett stort badrum med jacuzzi. Pueblo Lopez har ett perfekt läge i centrum av Fuengirola och du har fem minuters gångavstånd till buss, tåg, matbutiker, barer och restauranger samt stranden. Radhuset har renoverats omsorgsfullt och kan idag erbjuda golvvärme i hela huset, nya fönster och dörrar, högtalarsystem och varm och kall A/C. Detta är ett mycket attraktivt hus som vi kommer att sälja snabbt så tveka inte att omgående boka in en visning.
Välkomna!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²

Ekonomi

Utgångspris
425 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-28
Energiklass
F

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder