Lägenhet till salu på Costa del Sol - Torrox i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torrox

Till salu

Costa del Sol - Torrox Costa del Sol - Torrox [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Pris: 209 300 EUR
  • Område: Spanien

209 300 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torrox

Nybyggda villor öster om Malaga
Duna Beach ligger i Torrox några mil öster om Malaga. Det är ett bostadsområde med 2, 3 eller 4 sovrum och med stora terrasser. Priserna ligger mellan 180 100 € och 469 400 €. Byggnadsstorleken är mellan 52 till 109 m2.
Hus med utmärkt distribution och modern design med högkvalitativa material och ytbehandlingar som lackerad inredningssnickeri, kök utrustat med låg- och högskåp, elektrisk ugn och keramikhäll. PORCELANOSA GROUP sanitetsartiklar och kranar, SALONI-keramik och stengodsbeläggning inne i bostaden. Komplett varm/kall luftkonditionering i vardagsrum och sovrum. Möjlighet att anpassa ditt hem att välja mellan olika finish utan extra kostnad.
Ett privilegierat läge med fantastisk utsikt över havet. Närheten till stranden och de kompletta gemensamma områdena gör dessa hem till en perfekt kombination för att koppla av och njuta av livet i Spanien.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
209 300 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder