Övrigt till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 161 kvm
  • Pris: 500 000 EUR
  • Område: Spanien

500 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Möjlighet att ha ditt kontor i centrala Fuengirola!
Denna unika och exklusiva kontorsfastighet ligger i Fuengirolas kommersiella centrum nära rådhuset och kulturhuset. Du kommer först in till en stor hall, där det finns två badrum med dusch. Till vänster finns två kontorsrum med väntrum och förråd. Rakt fram ligger receptionen samt ett förrådsrum. Till vänster om receptionen finns ett stort kontor som har tillgång till en 40 m2 privat uteplats. Till höger om receptionen finns ett stort väntrum och ytterligare tre andra rymliga kontor. Kontoret fungerar idag som ett prestigefyllt medicinskt center och är fullt utrustat för att fortsätta med sin nuvarande verksamhet eller omvandla den till ett lyxigt kontorscenter av något slag. Ursprungligen var de två oberoende lägenheter i byggnaden, så det är också möjligt att återställa fastigheten till sitt ursprungliga skick och göra den till en stor lägenhet i centrum av Fuengirola.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder