Övrigt till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 42 kvm
  • Pris: 130 000 EUR
  • Område: Spanien

130 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Efter 35 år, är nu Hair Gallery - Svenska Frisörer till salu. Vi letar efter en entusiastisk och professionell person som vill ta över vår blomstrande verksamhet, eftersom vi nu går i pension. Läget är fantastiskt. I hjärtat av Fuengirola, bara 200 meter från strandpromenaden och hamnen. Salongen ligger 500 meter från tåg- och busstationen och har perfekt kommunikation med både Malaga och Marbella, vilket gör att vår kundkrets har lätt att hitta till Hair Gallery från andra städer på kusten med kollektivtrafik. För de som föredrar att använda bilen, har köpcentret två stora parkeringar på nedre plan.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder