Costa del Sol - Fantastisk lyxvilla i Torreblanca Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fantastisk lyxvilla i Torreblanca

Till salu

Costa del Sol - Fantastisk lyxvilla i Torreblanca Costa del Sol - Fantastisk lyxvilla i Torreblanca [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 999 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 332 kvm
  • Område: Spanien

999 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Fantastisk lyxvilla i Torreblanca

Fantastisk lyxvilla i Torreblanca som har allt du kan önska dig.

En helt nyrenoverad tvåplansvilla med hel källarvåning. Total byggnadsyta på 514 m2 med en stor härlig tom på 1.245 m2. Bottenvåningen består av entré som leder dig in till ett stort vardagsrum med direkt utgång till en härlig terrass, ett stort kök fullt utrustat och med ett skafferi. Från köket finns också direkt tillgång till den stora verandan och till poolen med terrass och grill. På denna bottenvåning finns också ett sovrum med ett badrum samt också en gästtoalett. Här finns ytterligare ett rum som idag använda som kontor men som lätt kan göras om till ett sovrum. På övervåningen finns en hall, det stora sovrummet med eget badrum och omklädningsrum. Utanför övervåningen finns en stor terrass med en underbar utsikt över omgivningen. En trappa leder ned från bottenvåningen till källarvåningen och där finns ett sovrum, ett badrum, ett litet kök med matsal. I denna rymliga källardel har du också en bodega, en toalett, ett gym, ett spelrum, förråd och tvättstuga. Tomten består av vackra trädgårdsplanteringar, stora terrasser samt en härlig swimmingpool. Det finns parkering på tomten för två bilar. Villan har ett magnifikt läge i nedre Torreblanca i ett mycket lugnt bostadsområde och nära butiker, barer och restauranger som erbjuds i området och stranden ligger bara 1 km från huset.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
332 m²
Tomtarea
1 245 kvm

Ekonomi

Utgångspris
999 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-04-02
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.