Lägenhet till salu på Costa del Sol - Rincon de la Victoria i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Rincon de la Victoria

Till salu

Costa del Sol - Rincon de la Victoria Costa del Sol - Rincon de la Victoria [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 71 kvm
  • Pris: 227 000 EUR
  • Område: Spanien

227 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Rincon de la Victoria

Varför inte bo öster om Malaga?
Detta nybyggnadsprojekt är utformat för att njuta av en privilegierad kustmiljö och klimatet i Rincón de la Victoria som ligger strax öster om Malaga stad. Den består av 29 bostäder med 2 och 3 sovrum med stora terrasser och alla med garageplats och förråd.
Projektet består av 2 byggnader av nuvarande utformning med 3 våningar samt takvåningar och bottenvåningar. Bostäderna som ligger på högre höjd har magnifik utsikt över havet eftersom bebyggelsen ligger bara 500 meter från stranden. Dessutom har vi tänkt att du kommer att gilla att ha en saltvattenpool och härliga gemensamma trädgårdsområden för avkoppling för att njuta av livet i Spanien.
Din nya bostad har inredningsstandard med vitlackerade snickerier, komplett installation av luftkonditionering, produktion av varmvatten genom individuell aerotermisk energi och ett kök möblerat och utrustat med ugn, keramikhäll, dekorationsfläkt, tvättmaskin, diskmaskin, kylskåp och mikrovågsugn.
Bostäderna erbjuder höga energiklasser tack vare den övervägande sydliga orienteringen, tvärventilationen och de dubbla glasen i fönstren. Allt detta innebär besparingar och maximal komfort för dess invånare och ett bidrag till att ta hand om miljön.
Belägenheter av detta projekt är en av de största fördelarna med att köpa här. Det ligger bara 500 meter från stranden och strandpromenaden Virgen del Carmen. Det har bra förbindelser och snabb tillgång till stadens huvudvägar och det är bara 20 minuter till Malagas centrum. Dess läge gör att du kan röra dig bekvämt både med privata fordon på vägarna N-340a och A-7, såväl som med kollektivtrafik tack vare M-260-busslinjen som ansluter till centrala Malaga. En perfekt plats att bo på med allt du behöver dagligen till hands som vårdcentraler, apotek, skolor, idrottsplatser, stormarknader och fritids- och restauranger.

Priser från €227,000 till €266,000.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
227 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder