Villa till salu på Costa del Sol - Mijas Golf i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas Golf

Till salu

Costa del Sol - Mijas Golf Costa del Sol - Mijas Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 100 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 549 kvm
  • Område: Spanien

1 100 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Mijas Golf

En stor och elegant villa med fantastiskt läge i Mijas Golf

Vi erbjuder dig en härlig villa med fyra sovrum och bygd på en 1.026 m2 stor tomt och med en total byggnadsyta på 629 m2 inklusive terrasser. Huset är i tre våningsplan och det finns en hiss som förbinder samtliga plan. På bottenvåningen kommer du in i en magnifik stor hall som leder dig in till ett fullt utrustat kök med utgång till trädgården och poolen. Vidare finns ett stort vardagsrum med öppen spis samt ett separat rum som används som matsal. Här ligger också ett sovrum som idag används som kontor. Från vardagsrummet kommer du ut till den fina trädgården med härliga palmträd och fina blomsterarrangemang.

På första våningen finns tre rymliga sovrum som alla har sitt eget badrum och klädkammare. I huvudsovrummet finns också en stor Jacuzzi. Från de tre sovrummen har du utgång till en stor terrass med härlig utsikt över omgivningen.

Källarvåningen är på 164 m2 och har ett garage för två bilar, en mysig vinkällare med ett matrum. Här finns också två övriga rum som är perfekta för till exempel ett gym och ett lekrum.

Villan är byggd med allra högsta byggmateriel och har alarmsystem både utomhus och inomhus. I den stora och härliga trädgården finns en swimmingpool med en extra toalett. Belägenheten är perfekt med ett lugnt och trivsamt läge men ändå nära till alla bekvämligheter och det är bara 10 minuters bilväg till Fuengirola och 20 minuter till Malagas flygplats.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
549 m²
Tomtarea
1 026 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 100 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-23
Energiklass
E

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder