Lägenhet till salu på Costa del Sol - Mijas i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas

Till salu

Costa del Sol - Mijas Costa del Sol - Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 99 kvm
  • Pris: 306 000 EUR
  • Område: Spanien

306 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Mijas

Nytt projekt i Mijas Pueblo med priser från €306,000 till €369,000.

Det är inte ofta det byggs nya lägenheter i Mijas Pueblo. Senast var 2006 men nu är vi mycket glada över att kunna erbjuda 32 nyckelfärdiga lägenheter med fantastisk havsutsikt som dessutom har en takpool i infinity-stil med panoramautsikt.

Lägenheterna har 3 sovrum och 2 badrum med bostadsyta på 99 m2. I huset finns också gym, parkering och förråd. Men det allra viktigast av allt är belägenheten. Bara en kort promenad till närmaste restauranger, affärer, banker, transporter och själva byn Mijas Pueblo.

Byggnadens kvaliteter är med den senaste tekniken och en modern inredningsdesign som erbjuder en unik produkt som aldrig tidigare setts i byn Mijas Pueblo. Oavsett om du letar efter ditt fritidshus i Mijas Pueblo eller en investering för att hyra eller sälja detta projekt är det rätta som erbjuder en exklusiv plats för det finns bara ett projekt som för närvarande genomförs i Mijas Pueblo.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
306 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder