Radhus till salu på Costa del Sol - Exklusivt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Exklusivt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Exklusivt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola Costa del Sol - Exklusivt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 280 kvm
  • Pris: 750 000 EUR
  • Område: Spanien

750 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Exklusivt radhus i Pueblo Lopez i Fuengirola

Pueblo Lopez – ett av de mest attraktiva områdena i Fuengirola
I centrum av Fuengirola ligger bostadsområdet Pueblo Lopez och där erbjuder vi nu detta exklusiva radhus. Med en total bostadsyta på 322 m2 fördelat på tre våningar har du fem sovrum, tre badrum och tre terrasser. På bottenvåningen finns ett fullt utrustat stort kök med frukostrum. På samma våning har du ett stort vardagsrum med öppen spis och en matsal på totalt 40 m2. Vardagsrummet har stora fönster och en utgång till den soliga terrassen. På bottenvåningen finns också en gästtoalett och en trappa ner så kommer du till det stora privata garaget med plats för fyra bilar. En trappa upp på första våningen finns fyra sovrum och två badrum varav ett är en suite. Två av dessa sovrum har tillgång till en terrass där du kan njuta av solen. På översta våningen har du det stora sovrummet med eget badrum med en jacuzzi samt en trevlig terrass och ett förråd. Alla sovrum har inbyggda garderober, det finns luftkonditionering i alla rum och det är solpaneler för varmvattnet. Läget för detta radhus är helt perfekt med bara två minuters gångavstånd till järnvägsstationen och busstationen samt den stora saluhallen Mercacentro. Det är fem minuter till stranden och du har allt du behöver omkring dig som livsmedelsaffärer, barer och restauranger.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum
Boarea
280 m²

Ekonomi

Utgångspris
750 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2024-02-21
Energiklass
B

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder