Costa del Sol - Radhus i Los Pacos i Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus i Los Pacos i Fuengirola

Till salu

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 203 kvm
  • Pris: 479 000 EUR
  • Område: Spanien

479 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sven F. Källström

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

Välkommen till Costa del Sol - Radhus i Los Pacos i Fuengirola

Fantastiskt radhus i bostadsområdet Los Pacos i Fuengirola med ett perfekt läge nära alla bekvämligheter du behöver för ett bekvämt boende. Radhuset är byggt i fyra våningar. Vi börjar i källarplanet där du har ett garage med direkt uppgång till bostadsdelen. På bottenvåningen finns en trevlig patio som leder in till själva huset. Här har du ett rymligt vardagsrum med matsal i elegant stil, en toalett och ett fullt utrustat kök. Från vardagsrummet har du tillgång till en härlig stor terrass på 54 m2 där du kan njuta av morgonsolen och där du också har möjlighet att skapa en mindre pool och grillplats. På första våningen har du 3 sovrum med plats för dubbla sängar. Det stora sovrummet har eget bad och en klädkammare. På översta våningen finns det fjärde sovrummet med en mycket trevlig solterrass på ca 20 m2 med en öppen utsikt över bergen. Detta radhus ligger i ett lugnt och trivsamt bostadsområde i ett populärt område med all service man kan önska i närheten som mataffärer, barer och restauranger och på mindre än 20 minuters gångavstånd kommer du till Los Boliches tågstation och till stranden. Med bil tar det bara 25 minuter till flygplatsen i Málaga.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sven F. Källström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
203 m²

Ekonomi

Utgångspris
479 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.