Costa del Sol - Här kan du göra en riktigt bra affär! Spanien
Spanien

Costa del Sol - Här kan du göra en riktigt bra affär!

Till salu

Costa del Sol - Här kan du göra en riktigt bra affär! Costa del Sol - Här kan du göra en riktigt bra affär! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 66 kvm
  • Pris: 169 000 EUR
  • Område: Spanien

169 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Här kan du göra en riktigt bra affär!

Här kan du göra en riktigt bra affär!
Vi säljer nu en verkligt fin och mysig lägenhet på bottenvåningen i det populära området Colinas del Faro i El Faro som ligger strax utanför Fuengirola. Lägenheten består av två sovrum och ett bad med golvvärme, ett fullt utrustat och funktionellt kök med öppning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet har du utgång till en trevlig upphöjd terrass (ej bottenvåning) som ligger i västläge. Från terrassen har du några trappsteg ner till terrassen i markplanet. En perfekt lägenhet både för den som vill bo permanent eller ha den som ett fritidshus. Den har också en stor uthyrningspotential och kan ge goda hyresinkomster. Boka in en tid för visning!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
169 000 EUR

DRIFT

Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.