Costa del Sol - Torrox Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torrox

Till salu

Costa del Sol - Torrox Costa del Sol - Torrox [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Pris: 337 000 EUR
  • Område: Spanien

337 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Torrox

Duna Beach är ett bostadsområde med 2-bädds-, 3-bädds- och 4-bäddshus med stora terrasser precis vid stranden. Det är en privat urbanisering med tillgångskontroll, infinitypool, utomhusgym och en social gourmetlounge.
Hus med utmärkt distribution och modern design med högkvalitativa material och ytbehandlingar som lackerad inredningssnickeri, kök utrustat med låg- och högskåp, elektrisk ugn, keramikhäll och dekorativ huva. PORCELANOSA GROUP sanitetsartiklar och kranar, SALONI-keramik och stengodsbeläggning inne i bostaden. Komplett varm / kall luftkonditionering genom kanaler med galler i vardagsrum och sovrum. Inuti och utvändig utrustning för aerotermiskt system, ren teknik. Möjlighet att anpassa ditt hem att välja mellan olika finish utan extra kostnad.
Ett privilegierat läge med fantastisk utsikt över havet. Närheten till stranden och de kompletta gemensamma områdena gör dessa hem till en perfekt kombination för att koppla av och njuta av total komfort.
Priser från € 207 000 till € 374 000

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
337 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.