Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

Costa del Sol - Estepona Costa del Sol - Estepona [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 62 kvm
  • Pris: 205 500 EUR
  • Område: Spanien

205 500 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

Célere Sea Views - Nytt bostadskomplex i Estepona med priser från €205,500

Ett modernt och funktionellt inhägnat bostadsområde och en idealisk plats att bo på. Bebyggelsen består av 63 lägenheter med två och tre sovrum bostäder på bottenvåningen, första våningen eller takvångar. Alla fastigheter har en syd- eller sydvästlig orientering, och många av dem har havsutsikt. Dessutom har lägenheterna på bottenvåningen en härlig trädgård, och takvåningarna har rymliga terrasser. Alla bostäder har minst en parkeringsplats och förråd.
Gemensamma utrymmen är områden utformade för fritid och sport i en lugn miljö med enastående trädgårdsutrymmen med en gemensam pool och gym, där du kan få ut det mesta av din fritid. Vi har tagit hand om varje detalj för att göra detta bostadskomplex till ditt framtida hem. Kvaliteten, distributionen och designen ger denna utveckling en unik egen anda.
Projektet ligger i Estepona mellan Arroyo de Guadalobón och Arroyo Vaqueros stranden och bara 5 minuter från Esteponas centrum. Här finns många fritids- och servicemöjligheter, inklusive flera golfbanor bara 4 kilometer bort som Doña Julia Golf, Club de Golf finca Cortesín, Estepona Golf och Valle Romano. Dessutom kan du njuta av shopping och fritidscenter som Estepona.
Estepona ligger i en unik miljö och mycket bra förbindelser. Den ansluter till motorvägen Costa del Sol A-7 och ligger mycket nära infarterna till den avgiftsbelagda motorvägen AP-7. Dessutom ligger det mindre än 55 minuter från Málagas internationella flygplats och 60 minuter med bil från tågstationen Maria Zambrano Renfe. Det finns också viktiga turistenklaver i närheten, som Puerto Banús, som ligger bara 20 minuter bort, och Marbellas historiska centrum, som ligger 30 minuter bort.
.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
205 500 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.