Villa till salu på Costa del Sol - Villa i Torreblanca med panoramautsikt över havet i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Villa i Torreblanca med panoramautsikt över havet

Till salu

Costa del Sol - Villa i Torreblanca med panoramautsikt över havet Costa del Sol - Villa i Torreblanca med panoramautsikt över havet [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 795 000 EUR
  • Antal rum: 8 rum
  • Boarea: 417 kvm
  • Område: Spanien

795 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Villa i Torreblanca med panoramautsikt över havet

Elegant villa med panoramautsikt över havet.

Denna rymliga och ljusa villa ligger i övre Torreblanca, den ligger i söderläge och har 360 graders utsikt över havet, kusten och bergen. Villan har 2 vardagsrum, 7 sovrum, 4 badrum, en pool och en lummig trädgård, ett rymligt garage och carport för 2 bilar. Huset är fördelat på 3 våningar.

När du kommer in i villan på markplan så har du genom hallen det rymliga vardagsrummet med öppen spis och matsalen som ligger mot söder, stora fönster skapar en fantastisk öppen utsikt över kusten och ger naturligt med ljus in i huset. Köket är rymligt och har plats med ett frukostbord och är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och förvaring. Från köket har du direkt tillgång till terrassen, poolen och trädgården. Terrasserna har stora markiser och ger en skön skugga på terrassen. En terrass som är perfekt utformat för avkopplande stunder och att umgås med familj och vänner. På denna våning ligger ett master-bedroom med inbyggda garderober och eget badrum en-suite. På 1:a våningen finns ytterligare ett master-bedroom med eget badrum en-suite, samt 2 stycken rymliga sovrum med garderober och ett badrum samt en stor terrass på 22 kvm mot söder med fantastisk havsutsikt. På nedervåningen finns en separat lägenhet med egen ingång och terrass, fullt utrustat öppet kök, 2 sovrum och ett stort badrum med jacuzzi.

Villan är utrustad med 2 reserv vattentankar på 2000 liter, säkerhetsfönster av PVC, luftkonditionering med varmt och kallt, Porttelefon med skärmar, interna telefoner och internet med fiber, nattbelysning utomhus, säkerhetssystem med inbyggda kameror styrda via mobiltelefonen. Idealiskt beläget och med maximal integritet och säkerhet, nära bekvämligheter, en kort bilresa ner till stranden, nära till motorvägen som tar en till Malaga flygplats på bara 15 minuter. Visning rekommenderas starkt.

Det finns två tomter i anslutning till villan på vardera 800 kvm respektive 524 kvm som kan säljas tillsammans med huset för en totalsumma på 997.000 €.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
8 rum
Boarea
417 m²
Tomtarea
890 kvm

Ekonomi

Utgångspris
795 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-10-01
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder