Radhus till salu på Costa del Sol - Eden Resort & Club nybyggt i El Chaparral i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Eden Resort & Club nybyggt i El Chaparral

Till salu

Costa del Sol - Eden Resort & Club nybyggt i El Chaparral Costa del Sol - Eden Resort & Club nybyggt i El Chaparral [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 105 kvm
  • Pris: 490 000 EUR
  • Område: Spanien

490 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Eden Resort & Club nybyggt i El Chaparral

Nyproduktionen Eden Resort & Club i området El Chaparral i Mijas Costa

Med utsikt över den trevliga golfbanan El Chaparral Golf & Country Club kommer här att byggas parhus med 3 eller 4 sovrum och med bostadsytan mellan 113m2 - 158m2. El Chaparral ligger bara några få minuters bilresa från den populära staden La Cala de Mijas känd för sina fina restauranger och stränder med EU-s blå flagga. De fantastiska stränderna i området ligger inom gångavstånd vilket gör det till den perfekta platsen för att njuta av livet på Costa del Sol. Här kommer också att finnas en hälsoklubb Eden Sports Club, ett spa och en exklusiv concierge-tjänst för att säkerställa att allt du behöver är uppfyllt när du äger en fastighet hos detta bostadsområde. Från husen har du en spektakulär havsutsikt. Från de stora terrasserna kan du njuta av att bo på den perfekta platsen för att koppla av och njuta av utsikten över golfbanan eller den sydvästra kusten mot Medelhavet.

Husen en mycket hög standard och planlösningen är anpassad till nordeuropeiska önskemål med kök och vardagsrum integrerade och med stora glaspartier ut mot terrasserna. Rymliga sovrum med inbyggda garderober och där stora sovrummet även har klädkammare och eget badrum. Vissa hus har en egen liten pool och så finns det en stor gemensam pool för samtliga fastigheter där du kan svalka dig efter en varm dag på golfbanan. Priserna ligger mellan € 380.000 till € 1.100.000.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²

Ekonomi

Utgångspris
490 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder