Costa del Sol - Benalmadena Spanien
Spanien

Costa del Sol - Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Benalmadena Costa del Sol - Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 70 kvm
  • Pris: 224 000 EUR
  • Område: Spanien

224 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Benalmadena

92 nybyggda lägenheter med högsta kvalitet i Benalmádena Costa

Projektet San Carlos Gardens ligger i Benalmádena Costa endast 15 minuter från den internationella flygplatsen i Malaga. Du bor bara 500 meter från stranden och du har 800 meter till centrum av Arroyo de la Miel som är Benalmádenas största stadskärna. Tack vare detta strategiska läge kan du njuta av alla tjänster och bekvämligheter som stormarknader, skolor, kollektivtrafik, sjukhus, restauranger, parker och mycket mer.
Byggnaden har fem våningar och det finns både 2 och 3 sovrums lägenheter. Alla lägenheterna har 2 badrum. Priserna är mellan € 224,000 - € 360,000 bostadsytan varierar från 67 m² till 102 m² samt terrasser mellan 9 m² - 37 m².
Planlösningen är perfekt för svenska köpare. Öppet kök med bardisk helt integrerad med vardagsrummet som via stora glasdörrar leder ut till terrassen.
I de gemensamma anläggningarna finns i trädgården en stor pool och i bottenvåningen finns också ett gym samt ett Club Gourmet-utrymme där du kan träffa vänner, fira födelsedagar eller helt enkelt njuta av en måltid med dina nära och kära. För dig som önskar arbeta på distans erbjuder San Carlos Gardens en enastående ljust coworking område för att i lugn och ro kunna jobba utan störande moment.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
224 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.