Costa del Sol - Calahonda Spanien
Spanien

Costa del Sol - Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Calahonda Costa del Sol - Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 130 kvm
  • Pris: 359 000 EUR
  • Område: Spanien

359 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Calahonda

Fantastisk fin lägenhet med panoramautsikt över kustlinjen. Lägenheten har 3 sovrum och är stilig och ligger i ett söderläge inuti ett högkvalitativt gated komplex i Calahonda. Genom hallen når man det rymliga vardagsrummet med matplats och öppen spis, härifrån har man direkt tillgång till den stora terrassen genom de stora skjutdörrarna, vilket också ger gott om naturligt ljus intill hela lägenheten samt en spektakulär utsikt över kusten och Afrika på en klar dag. Hörnterrassen är idealiskt placerad för att njuta av sol hela dagen och även skugga. Den har gott om plats för utomhus möbler och har en inbyggd grill. Terrassen är det perfekta området att ta emot gäster på. Det fullt utrustade köket är halvt öppet med barbord och har direkt tillgång till vardagsrummet och matsalen.

Köket har också en angränsande tvättstuga. Alla 3 sovrum är rymliga och har inbyggda garderober. Det stora sovrummet har en walk-in closet och ett eget badrum en-suite med separat dusch och badkar. Denna magnifika lägenhet har marmorgolv i alla rummen, central luftkonditionering med varmt och kallt och en öppen spis. Dubbel fönster för att maximera energieffektiviteten. Det finns 3 gemensamma pooler med trädgårdar i komplexet. Infinity poolen nedanför lägenheten har saltvatten, här kan du koppla av på solterrassen och njuta av den spektakulära havsutsikten. Till lägenheten hör en stor parkering i garage samt ett förråd. Lägenheten är belägen i ett säkert och lugnt område, bara några minuter till golfbanor, restauranger, bekvämligheter och stranden.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
359 000 EUR

DRIFT

Energideklaration
Utförd
Energiklass
F

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.