Costa del Sol - Magnifik takvåning med 6 sovrum mitt i Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Magnifik takvåning med 6 sovrum mitt i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Magnifik takvåning med 6 sovrum mitt i Fuengirola Costa del Sol - Magnifik takvåning med 6 sovrum mitt i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 251 kvm
  • Pris: 850 000 EUR
  • Område: Spanien

850 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Magnifik takvåning med 6 sovrum mitt i Fuengirola

Magnifik takvåning med stor terrass som omger hela lägenheten, lägenheten ligger på en av de bästa platserna i Fuengirola. Denna stora takvåning är idealiskt belägen på en av de största boulevarderna med butiker och kaféer och 200 meter från stranden. När du går in i lägenheten finns det ett mycket rymligt vardagsrum som är indelat i 3 öppna områden, där det finns plats för soffgrupp, matsalsbord samt sällskapsrum med öppen spis. Från vardagsrummet har du direkt tillgång terrassen genom dom stora skjutdörrarna, den spektakulära terrassen är på 150 kvm och omger hela lägenheten och har en panoramautsikt över staden med dess boulevarder, trädgårdar och föreningens pool.

Terrassen är lägenhetens hjärta och inred med andalusiskt kakel och har separata lounger med sittgrupper samt en grill. En perfekt plats för avkopplande stunder och att ta emot gäster. Köket är rymligt och fullt utrustat med alla vitvaror, det finns gott om bänkytor och skåp samt ett frukostbord. Härifrån har man också direkt tillgång till terrassen och grillplatsen. Alla 6 sovrummen har inbyggda garderober och det stora sovrummet har ett eget badrum en-suite och utgång till terrassen. Det finns central luftkonditionering med varmt och kallt, det är golvvärme i hela lägenheten och en privat parkeringsplats. Det är en gemensam pool inom en gated community som är mycket välskött, säker och lugn. Nere på gatan finns det kaféer, restauranger och affärer, en stor boulevard med stora träd och man har endast en kort promenad till stranden och till stadens centrum. Här bor man i lyx med bra komfort på kusten.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
7 rum
Boarea
251 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
850 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.