Costa del Sol - Nybyggda lägenheter från €245.000 i Mijas Costa Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nybyggda lägenheter från €245.000 i Mijas Costa

Till salu

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 69 kvm
  • Pris: 248 000 EUR
  • Område: Spanien

248 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sven F. Källström

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

Välkommen till Costa del Sol - Nybyggda lägenheter från €245.000 i Mijas Costa

CÉLERE VITTA NATURE i Mijas Costa med priser från €245.000 till €591.000.

Välkommen till Vitta Nature som är ett nytt bostadsområde i bostadsområdet El Chaparral som ligger i kommunen Mijas Costa mellan Fuengirola och Calahonda. Här byggs ett exklusivt lägenhetskomplex bestående av 166 lägenheter och takvåningar med 2, 3 och 4 sovrum. Bostadsyta mellan 90 m² - 153 m² och terrasser på mellan 15 m² - 162 m². Stora gemensamma utrymmen i form av trädgårdar och pooler gör detta område till ett av de bättre på kusten. Stora, härliga terrasser med gott om plats för att njuta av måltider eller av de 320 soldagar som Costa del Sol erbjuder. Takvåningarnas terrasser är de största och de har en bedårande panoramautsikt över Medelhavet. På bottenvåningarna har du tillgång till en privat trädgård och terrass.

Planlösningen är väldigt skandinavisk inspirerad med kök och vardagsrum integrerade och med direkt utgång till den stora terrassen. Även från sovrummen har du utgång till terrassen. De gemensamma utrymmena erbjuder mer än vad man normalt kan tänka sig. Här finns utomhus- och inomhuspooler, Spa-område med turkiskt bad och bastu, fullt utrustat gym, festlokal, paddeltennisbana, putting green och lekplats för barnen. Allt du behöver för att njuta av ditt boende fullt ut!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sven F. Källström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²

Ekonomi

Utgångspris
248 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.