Costa del Sol - Underbar villa i La Sierrezuela i Mijas Costa Spanien
Spanien

Costa del Sol - Underbar villa i La Sierrezuela i Mijas Costa

Till salu

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 780 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 400 kvm
  • Område: Spanien

780 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sven F. Källström

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

Välkommen till Costa del Sol - Underbar villa i La Sierrezuela i Mijas Costa

Underbar villa i ett av de bästa områdena utanför Fuengirola, La Sierrezuela som har 515 m2 byggyta. Villan består av två våningar fördelat enligt följande: bottenvåningen består av ett mycket stort vardagsrum / matrum med öppen spis, stort kök med direkt tillgång till en stor veranda, trädgård och pool samt ett sovrum med ett badrum en-suite. I hallen finns en trappa upp till övervåningen som har 4 sovrum och 3 badrum (varav 2 av dem en-suite). Tre av sovrummen har sin egen terrass som har mycket bra utsikt och mycket sol. Källaren används för närvarande till garage/förråd och där finns en vattentank med kapacitet på 10.000 liter. Det är ett mycket privat bostadsområde som består av enbart villor runt omkring och det tar endast 5 minuter med bil att köra till Fuengirola centrum.

La Sierrezuela är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i kommunen Mijas. La Sierrezuela ligger 4 km från staden Fuengirola som har vuxit över sina bredder så stadsdelen La Sierrezuela "sitter ihop" med Fuengirola. Det är ett lugnt bostadsområde med mestadels stora villor med privat pool och trädgård. Tack vare sitt läge på en liten kulle har många av villorna utsikt över havet och bergen.

Fuengirola, med drygt 70 000 innevånare, är centrum för skandinaverna på Costa del Sol. Här är också slutstationen på tåget som går från Malaga och flygplatsen. Detta är också en av många anledningar varför så många av våra kunder väljer just Fuengirola. Man behöver inte ha bil. Här finns också den svenska skolan med förskola, grundskola och gymnasium samt den svenska kyrkan, skandinaviska föreningar och en mängd affärsrörelser med skandinavisk personal. Staden ligger bara 20 minuters bilväg från Malagas flygplats och har den längsta och vackraste strandpromenaden på hela Costa del Sol. Den är 8 kilometer lång med generösa gång- och cykelbanor samt hundratals restauranger. I utkanten av Fuengirola ligger Mijas golf med två 18-hålsbanor.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sven F. Källström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sven F. Källström

SMH Estate agent Fuengirola

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
400 m²
Tomtarea
1 006 kvm

Ekonomi

Utgångspris
780 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-09-26
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.