Costa del Sol - Higueron West strax utanför Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Higueron West strax utanför Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Higueron West strax utanför Fuengirola Costa del Sol - Higueron West strax utanför Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 156 kvm
  • Pris: 1 050 000 EUR
  • Område: Spanien

1 050 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Higueron West strax utanför Fuengirola

HIGUERON WEST FAS 5
Higueron West strax utanför Fuengirola mot Benalmadena är kanske ett av de absolut mest spännande nybyggnadsprojekten som finns i dag utmed Costa del Sol. Designad av de världsberömda arkitekterna Broadway Malyan, erbjuder vi nu lyxiga lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, marklägenheter och penthouse, alla miljövänliga och med tidlösa stilar. De första 76 enheterna är fördelade på två och tre plans byggnader. Fastigheterna ligger i små, intima byggnader som kombinerar privatlivet med en perfekt orientering och knyter på ett harmoniskt sätt samman de vackra omgivningarna. Lägenheterna är byggda med öppna, rymliga planlösningar och har utformats för att skapa känslan av att bo i en villa. Vi uppnår detta genom vårt okonventionella tillvägagångssätt där vi flyttar alla sovrummen till den svalare bergssidan av fastigheten och vardagsrum och lounge-delen blir då större, vilket i kombination med överdimensionerade terrasser effektivt fördubblar vardagsrummet. Vackert utformade kök sträcker sig ut mot terrasserna med fantastisk utsikt och med stora skjutbara glasdörrar öppnar upp hela ytan mellan själva bostaden och terrassen. Nybyggnationen täcker ett område på över 500.000 m², med över 100.000 m² grönområden, komplett med vandrings-, jogging- och cykelvägar som är helt integrerade med bostadsområdet. Higuerón West kommer att innehålla ett modernt företagscenter med concierge-tjänster utformade för din bekvämlighet. Framtida planer inkluderar lekplatser för barn, en djurpark, ekologiska grönsaksland, en pendelservice till strandklubben och elektriska cykel- och bilstationer. Kort sagt är den utformad för dem som lever livet, jobbar och sportar fullt ut. Priserna är mellan €389,000 till €1,199,000 och bostadsytan mellan 101 m² - 156 m². Ring oss för en utförlig presentation och en visning om området.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
156 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 050 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.