Costa del Sol - Mijas Spanien
Spanien

Costa del Sol - Mijas

Till salu

Costa del Sol - Mijas Costa del Sol - Mijas [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 65 kvm
  • Pris: 197 400 EUR
  • Område: Spanien

197 400 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Mijas

Jardines de las Lagunas – Nytt projekt i Fuengirola

Efter den första fasens kommersiella framgång är den andra fasen tillbaka med ett nytt förslag som inkluderar det bästa från föregående fas för att gå ett steg längre och erbjuda en mycket optimerad produkt skräddarsydd efter din smak och dina behov. Livet ger alltid andra chanser, och vi är säkra på att du denna gång inte kommer att missa ditt nya hem i det mest lovande området på Costa del Sol.
Bostadskomplexet består av rymliga lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum och fantastiska takvåningar med 3 sovrum. Vi erbjuder spektakulära terrasser som gör ditt hem till ditt eget privata paradis. Alla bostäder har garage och förråd.
Som en innovation i den nya fasen har vi lagt till golvvärme i badrum. Detta är ett renare och effektivare värmesystem som bidrar till att skapa en mysig atmosfär i ditt framtida hem. Bostadsområdet erbjuder absolut säkerhet och lugn, och övervakningskameror har installerats för att garantera säkerheten i ditt hem.
Projektet ligger i ett privilegierat område på Costa del Sol. Mindre än 5 minuter från kustens bästa kommersiella erbjudande, en mängd olika golfbanor i den omedelbara omgivningen, 2 km från stranden och transporttjänster nästan utanför dörren.

Priser från €197,400 till €531,600.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
197 400 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.