Såld lägenhet på Blandargatan 4 i Luthagen - Stabby
Luthagen - Stabby

Blandargatan 4

Hiss och stor balkong. Nära natur och bra service

Såld

Hiss och stor balkong. Nära natur och bra service

Välskött och generöst planerad lägenhet med stor, inglasad balkong. Med hiss från markplan bor du bekvämt i 65 kvm som fördelas på välkomnande hall, ett mycket stort kök med väl tilltagen matplats och full maskinell utrustning, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum, klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongens inglasning förlänger säsongen och gör det också praktiskt att förvara exempelvis trädgårdsmöblerna här ute året runt.

Bostadsrättsföreningen är ett s k 55+ boende vilket betyder att den som köper lägenheten måste vara 55 år eller äldre. Föreningen erbjuder god gemenskap samt flertalet gemensamma aktiviteter för den som vill. Varje fredag anordnas exempelvis pub för medlemmarna och vidare tillhandahålls övernattningsrum, gemensamhetslokal, tvättstuga, cykelförråd, garage och gästparkeringar till de som bor här. Parkeringsplatserna finns i garage under huset och nås lätt med hiss. Det finns för närvarande lediga platser att hyra.

Föreningens trevliga innergård bjuder på vackra planteringar, flertalet olika sittplatser, hängmatta, boulebana och lekplats.

Som boende på Blandargatan 4 bor du med cykelavstånd till Uppsalas stadskärna och härifrån är också busskommunikationerna goda. I närmaste kvarter finns mataffärer, gym, kvarterskrogar, café och vårdcentral. Här bor du också nära Stabbyskogen som bjuder på fina promenadstigar och vacker natur såväl sommar som vinter.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Maria Persson

Reg. fastighetsmäklare / franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.